VUOROVAIKUTUSVALMENTAJA
EEVA KAARNE, FM

Eevalla on yli kymmenen vuoden kokemus vuorovaikutusosaamisen monipuolisesta valmentamisesta. Eeva on intohimoinen valmennuksiensa laadun suhteen. ”Innostun uusien valmennusten suunnittelusta ja pyrin löytämään asiakkaan tilanteeseen parhaan valmennusisällön ja toimivimmat valmennusmenetelmät. Valmennusten vaikuttavuus on minulle tärkeää. Lyhyessä ajassa pitää pystyä vaikuttamaan ihmisten ajatteluun, arvoihin, asenteisiin ja jopa käyttäytymiseen. Minulla on taipumusta täydellisyyden tavoitteluun työssäni, en kehtaisi tarjota valmennettavilleni jotain sinne päin”, Eeva kuvailee itseään valmentajana.

Eeva on valmistunut Jyväskylän yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenaan puheviestintä. Lisäksi hän on opiskellut yliopistossa henkilöstöjohtamista, aikuis- ja draamakasvatusta sekä kulttuurienvälistä viestintää. Eevalla on pedagoginen pätevyys. Eeva on valmentamisen timantin kova ammattilainen ja vaikuttamisen asiantuntijna. Hänen valmennuksiensa takana on tutkittu tieto.

Eevan valmennustapa on keskusteleva, ohjaava ja oivalluttava.

”Vuorovaikutustaitomme eivät tule koskaan valmiiksi. Valmennuksissani ihmiset oppivat itsestään ja omista vuorovaikutustaidoistaan. Tätä osaamista ei voi kehittää pelkästään luentoja kuuntelemalla tai kirjoja lukemalla. Oppimiseen tarvitaan vuorovaikutusta toisten kanssa, oman toiminnan tiedostamista ja tunnistamista, palautetta omista vuorovaikutustaidoista, tietoa vuorovaikutuksesta sekä tietysti halua itsensä kehittämiseen”, Eeva analysoi valmennettavien lähtökohtia vuorovaikutustaitojen oppimiseen.

Yhteystiedot täältä
 

Jaa tämä sivu