Verkostoitujan small talk, suomalaisittain jutustelu – joulukalenterin 14. luukku

In Joulukalenteri by Eeva Kaarne

Lopeta kännykän räplääminen, tai vessassa piileskely sosiaalisissa tilanteissa ja aloita small talk ventovieraan kanssa.

Usein kuulee sanottavan, että suomalaiset ovat huonoja small talkissa eli jutustelussa. Jutustelun tavoitteena ei ole ratkaista maailman ongelmia, vaan sen avulla on pyrkimys tutustua uusiin ihmisiin, rakentaa heidän kanssaan vuorovaikutussuhdetta ja viihtyä. Verkostoitumistilanteiden small talkin päämääränä on lopulta yhteistyö ja kauppojen tekeminen.

Ennen kuin siihen päästään, tulee jutustelun taito olla hallussa. Kun ihmiset pitävät sinua miellyttävänä ja kivana tyyppinä, haluavat he olla kanssasi tekemisissä.

Miten sitten toimia, kun tuntematon tulee juttusille, tai kun lähestyt toista?

Lataa tästä  Vuorovaikuttajan vitamiinit ™ -verkostoitumisvinkit.
[inbound_forms id=”2509″ name=”Verkostoitumisopas”] Teimme perustason ohjeistuksen verkostoitumisen tueksi, koska kaikki tietävät, että verkostoituminen tärkeää, mutta silti jostain syystä sitä voisi tapahtua todella paljon enemmän. Oppaassa käsitellään seuraavia aiheita:
– Ensivaikutelman tekeminen
– Kättelytekniikka (todellakin, itsestäänselvyys, vai onko)
– Aktiivinen kuuntelu
– Hissipuhe

Voit tutustua rekisteriselosteeseemme täällä


Jaa haasteemme myös ystävillesi


Liity postituslistallemme

Kehitä ammattitaitoasi, kasvata itseluottamustasi, ole vakuuttava ja vaikuttava missä kuljetkin. Liity postituslistallemme, me autamme sinua kehittämään itsestäsi oivan vuorovaikuttajan.