Onko käyntikortti unholaan vaipuva jäänne vai nykyaikainen työkalu?

In Joulukalenteri by Eeva Kaarne

Meillä oli ilo olla vetämässä keskustelua verkostoitumisesta ja siihen liittyvästä vuorovaikutuksesta Pirkanmaan Nuorten Yrittäjien pikkujoulu-boogiessa Tampereella 16.12.2016.

Yleisöstä nousi melko vilkas keskustelu käyntikorttien jakamisen mielekkyydestä. Keskusteltiin, että tarvitaanko käyntikortteja nykyään enää mihinkään. Kuka hyötyy nopeasta käyntikorttien jakelusta verkostoitumistilaisuuksissa? Saako sillä luotua kontakteja, joista on hyötyä tulevaisuudessa? Pitäisikö verkostoitumistilaisuuksissa keskittyä kohtaamaan ihmiset pitkäkestoisemmin ja vaihtaa käyntikortit vasta, kun yhteisiä intressejä löytyy? Vaikuttaako toimiala käyntikorttien jakamiseen?
Miten on? Nyt on sun vuoros vaikuttaa. Käy vastaamassa alle minuutin mittaiseen kyselyymme.
Lataa tästä  Vuorovaikuttajan vitamiinit ™ -verkostoitumisvinkit.
[inbound_forms id=”2509″ name=”Verkostoitumisopas”] Teimme perustason ohjeistuksen verkostoitumisen tueksi, koska kaikki tietävät, että verkostoituminen tärkeää, mutta silti jostain syystä sitä voisi tapahtua todella paljon enemmän. Oppaassa käsitellään seuraavia aiheita:
– Ensivaikutelman tekeminen
– Kättelytekniikka (todellakin, itsestäänselvyys, vai onko)
– Aktiivinen kuuntelu
– Hissipuhe

Voit tutustua rekisteriselosteeseemme täällä

Jaa haasteemme myös ystävillesi


Liity postituslistallemme

Kehitä ammattitaitoasi, kasvata itseluottamustasi, ole vakuuttava ja vaikuttava missä kuljetkin. Liity postituslistallemme, me autamme sinua kehittämään itsestäsi oivan vuorovaikuttajan.