Miten rakennat imagoasi? Joulukalenterin 6. luukku

In Joulukalenteri by Eeva Kaarne

Itsenäisyyspäivänä voit miettiä hetken itseäsi toisten silmin. Mieti, millaisena toiset ihmiset sinut näkevät? Millainen työntekijä tai asiantuntija olet? Tai vapaa-ajalla millainen puoliso tai ystävä olet heidän silmissään? Millaisena haluaisit että sinut nähdään?

Jokainen meistä voi miettiä, millaisena haluaa toisten itsensä näkevän. Kun tavoitteet ovat selvillä, voi omaa imagoaan lähteä vuorovaikutuksen avulla viemään kohti tavoitetta. Jos haluat, että sinut nähdään asiantuntevana, energisenä ja luotettava, mieti ne viestinnän keinot ja teot, joilla pystyt omaa imagoasi muokkaamaan ja ylläpitämään. Voit miettiä omaa sanatonta ja sanallista viestintääsi tai vaikkapa toimintaasi sosiaalisessa mediassa. Miten viestintäsi muokkaa muiden käsitystä sinusta?
Tämän illan linnanjuhlia voit seurata sillä silmällä, tukevatko kutsuttujen pukuvalinnat sinulla heistä ollutta käsitystä.


Jaa haasteemme myös ystävillesi

Liity postituslistallemme

Kehitä ammattitaitoasi, kasvata itseluottamustasi, ole vakuuttava ja vaikuttava missä kuljetkin. Liity postituslistallemme, me autamme sinua kehittämään itsestäsi oivan vuorovaikuttajan.